Pages

My Followers

Monday, July 4, 2011

Saya Nak T-shirt Domo kun!!


Salam...


ellooo...hehe...ari ni nk try giveaway yg dilakukn oleh pupel liyana ni...giveaway yg dimaksudkan adalah berupa t-shirt Domo kun...=)




giveaway ni terbuka pd follower pupel liyana shj....mknenya kne follow dulu sblm nk jOin giveaway ni....sape2 nk jOin bOleh la klik kt banner di atas ni @ klik jer kt SINI ...=)



sebab aku nak t-shirt DOmo kun ni :
  • ske sgt sbb Domo kun ni cOmey...ekpresi muke ttp sme...cOmey giler...=)
  • aku start minat Domo kun ble tgk adik2 aku kumpul brg2 DOmo kun ni...
  • yg plg pnting...aku xpernah ader lg baju t-shirt Domo kun ni...kalau dpt..alhmdulillah sgt2....ngeeeeeee~


p/s : harap puan pupel liyana yg cOmey mcm Domo kun gak dpt bg t-shirt tu pada aku ...hehe...=P




>>tu jer la kOt...huhu...dgn ni aku nk tag peminat2 Domo kun yg lain :
cik leyla..
cik mimiey..
cik pykah...





1 comment:

Pupel Liyana said...

heheh bodek ye kata i comel hehe gud luck dear